Reacties van deelnemers

De training Wellbeing heb ik met veel genoegen gevolgd. De vele oefeningen en de theorie die je van Marianne aangereikt krijgt, op een heel prettige wijze, helpen je om goed voor jezelf te zorgen. Elke dag is er wel een moment dat ik er gebruik van maak.
Hoop dat veel mensen deze training gaan volgen. Het is voor elk mens erg waardevol. Dank je wel Marianne, ik heb veel geleerd. Hilde

 

Lieve Marianne, wat ben ik blij dat ik aan deze training heb meegedaan. Geweldig!
Ik heb er zo van genoten en jij brengt het zo liefdevol. Ik maak er vanaf de eerste bijeenkomst flink gebruik van en zal dat zeker blijven doen. Ik verheug mij al op de terugkom-avond. Liefs, Carla.

 

Bij aanvang van de cursus Well-Being kwam ik uitgeblust binnen. Ik had de laatste periode veel te veel van mezelf gevraagd en gemoeten. Door de oefeningen consequent te doen, kreeg ik een groot deel van mijn energie weer terug.
De oefeningen en de theorie kregen we op papier wekelijks mee in een mooie map om nog eens terug te kijken en thuis te oefenen. Maar niets moet. En we kregen elke week een andere ontspanningsoefening mee op een CD-tje.
De manier van lesgeven van Marianne is erg prettig. Ze is rustig, heeft een aangename stem en durft haar eigen kwetsbaarheid te tonen. Een bijzonder mens en erg begaan. De ruimte op zolder is aangenaam en straalt rust en warmte uit. De cursus is een echte aanrader!
Lon

 

De training well-being heeft mij geleerd hoe ik beter tot mijzelf kan komen, de technieken die je daarbij kunnen helpen en vooral ook inzichten in hoe je binnenste reageert op de prikkels van buiten. Kortom: het heeft mij verrijkt. Reinier Thiesen, Meerlo

 

De cursus Well-Being kan ik iedereen jong of ouder, man of vrouw van harte aanbevelen.
Ik dacht ik geef mezelf een cadeautje maar het werd een groot cadeau!
Waar ik nog elke dag mijn voordeel mee doe. Buiten de theorie zijn het voor mij vooral de kleine praktische oefeningen die je op elk moment van de dag en op elke plek kunt doen, en die van grote invloed zijn op mijn welzijn.
Marianne dank je wel voor deze gezellige maar vooral wijze lessen.
Gré Geurts, Horst.